Rentto Oy:n uudistuneelta sivustolta löydät toimitilojen lisäksi nyt myös koteja

Toimitilojen vuokraajana tunnettu Rentto Oy kasvattaa vankkaa kiinteistöosaamistaan myös asuntojen puolelle. Ensimmäinen uudiskohde, yhteistyössä hyvinkääläisen Red Carpet Festarin kanssa lanseerattu Onnikortteli, rakentuu Hyvinkään rautatieaseman läheisyyteen. Uusista punaisen maton kodeista löydät lisätietoa täältä.

Uudet verkkosivut asiakkaiden palvelun parantamiseen

Palvelun laajentaminen asuntojen puolelle vaatii uudenlaista verkkonäkyvyyttä sekä asiakkaille helppokäyttöisiä kohteiden hakuominaisuuksia, joita kehitämme sivustolla asteittain. 

Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään oman elämänsä kohteet helposti, oli kyse kodista tai toimitiloista – ja aloittaa palvelun jo verkossa. Sivuston uudistus on tässä vasta ensimmäinen askel. Kun asuntojen valmistuminen lähenee, sivustonkin palvelut monipuolistuvat. Palvelumme digitaalisessa ympäristössä kehittyy käsi kädessä henkilökohtaisen palvelumme kanssa, jonka laadusta emme tule tinkimään jatkossakaan, – päinvastoin.

Rentton uusien verkkosivujen ilme ponnistaa siitä, mistä Rentto on tullut tunnetuksi – luotettavuudesta ja laadusta. Samalla on tuotu uusia askelia Rentton pitkään historiaan, modernilla tavalla. 

 

Rentto houkuttelee yrityksiä ja asukkaita myös Hyvinkään ulkopuolelta

Toimitilavuokrauksen puolella Renttolla on tällä hetkellä kohteita Hyvinkään lisäksi Helsingissä, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Järvenpäässä ja Riihimäellä. Lisäksi vuokraamme kokous- ja juhlatilaa Espoossa.

Punaisena lankana toiminnassamme on tilojen laadukkuus, on sitten kyse toimitiloista tai asunnoista.