Turvallista sisäilmaa – Genano

 

Kaikkiin Renttoon vuokraamiin toimitiloihin ja uudiskohteisiin on saatavana Genanon turvallista sisäilmaa palveluna. 

 

Kotimainen Genanon ilmanpuhdistusteknologia on käytössä muun muassa terveydenhuollon tiloissa, toimistoissa ja ravintoloissa yli 50 maassa. Vuoden 2020 loppupuoliskolla toteutettu VTT:n tutkimus osoittaa, että Genano eliminoi 99,999% sisäilman mikrobeista, mukaan lukien synteettisen koronaviruksen. 

 

avainlippu_sininen resized

 

Helppokäyttöinen ja turvallinen

 

Genanon ilmanpuhdistimet eivät pelkästään poista sisäilman epäpuhtauksia ja täten minimoi henkilöstön infektiotartuntojen riskiä, vaan myös tappaa eloperäiset mikrobit, kuten virukset ja bakteerit, laitteen sisäpuolella, jolloin laitteen käyttö on turvallista. Genanon ilmanpuhdistimia kutsutaankin leikkisästi virusgiljotiineiksi, vaikka kuolettava sähköshokki olisikin kuvaavampi termi toimintaperiaatteelle.

 

Ongelmajätteeksi luokiteltavia kertakäyttösuodattimia ei tarvita, vaan mallista riippuen laite  pesee itse itsensä tai sen suodattimet voidaan pestä joko itse tai vuosihuollon yhteydessä. Genanoiden aktiivihiilikeräinten ansiosta laitteet poistavat myös VOC-kaasut ja pitävät huolen, että ulostuleva ilma on täysin otsonivapaata. 

 

 

kaivokäytävä genano

 

 

Nanopuhdasta sisäilmaa kaikkiin tiloihin

 

Käyttökohteet mm: Terveydenhuollon tilat, kuntosalit, toimistot, ravintolat, myymälät, virastot, kauppakeskukset, fysioterapia, kampaamot, baarit, seurakunnat, hotellit ja kaikenlaiset odotus- ja taukotilat. 

 

Ota yhteyttä, kun haluat tarjota henkilöstölle ja asiakkaille turvallista hengitysilmaa!