Lisää voimaa Rentton kiinteistökehitykseen – tervetuloa uusi kiinteistökehitysjohtaja Arto Hägg

 

Rentto Oy:n uudeksi kiinteistökehitysjohtajaksi on valittu Arto Hägg, joka aloitti osa-aikaisena jo 15.4.2020 ja jatkaa kokopäivätoimisena 1.11.2020 lähtien. Arto tuli luotsaamaan Rentto Oy:n n. 50 milj. euron rakennushankkeita, joista Hyvinkään hanke pitää sisällään keskustaan, kenkätehtaan alueelle, syntyvän liike-, kulttuuri- ja urheilutoimintaa sisältävän Red Carpet Areenan sekä asuin- ja liikerakennusten Onnikorttelin. Arvioitu kokonaisuus on reilu 25 000 kem2.

 

arto hägg

 

Tämän lisäksi Riihimäelle rakennetaan asuinkerrostalo As Oy Maisterin Helmi kooltaan n. 1700 kem2. Arto ottaa näissä sekä uusissa kartoitettavissa hankkeissa kokonaisvastuun, huolehtii yhteispelin sujuvuudesta hankkeeseen osallistuvien sidosryhmien välillä ja pitää langat käsissä kiinteistökehityksen, suunnittelun, rakennuttamisen sekä rakentamisen valvonnan osalta.

 

Arto on rakennusalan ammattilainen, työskennellyt vuosia kansainvälisissä tehtävissä ja vetänyt merkittäviä hankkeita tulosvastuullisesti. 30-vuotisen rakentajan uran aikana hän on osallistunut yli sataan rakennusprojektiin, joissa hän on toiminut työnjohtajana, työmaainsinöörinä, projektipäällikkönä, laatupäällikkönä, rakennusliikkeen johtotehtävissä ja viime vuosina rakennuttajakonsulttina ja asiantuntijatehtävissä. Merkittävin vastuuprojekti hänellä on ollut vuoden 2000 jääkiekon MM-kisoihin valmistunut Pietarin monitoimiareena. Hän toimi kyseisen vientiprojektin projektipäällikkönä.

 

Arto on syntynyt Oulussa vuonna 1962 ja valmistunut rakennusinsinööriksi vuonna 1987. Nurmijärveläinen hän on ollut vuodesta 1988. Perheeseen kuuluvat puoliso sekä kaksi tytärtä.

 

Vapaa-aikaa Arto viettää mielellään luonnossa, erityisesti kalastaen ja valokuvaten. Lisäksi hän moottoripyöräilee ja golfaa. Piirtäminen hänellä on ollut intohimona pienestä pitäen, hän toimi parisen kymmentä vuotta legendaarisen Pahkasika-lehden avustajana ja yhä edelleen piirtelee Pitkänokka-strippejä web-sivuillensa. Arto on myös hyvin aktiivinen kunnallispolitiikassa, luottamustoimiin kuuluu mm. Nurmijärven kunnanvaltuuston jäsenyys valtuustokausina 2009—2021.

 

Rentto Oy toivottaa Arton lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtävään!