Uutta etätyö- ja kokoustilaa Hyvinkään keskustaan – Kokouskeskus Onni

 
Viime vuosi muovasi erityisesti toimistotyötä tekevien ihmisten arkea merkittävästi etätöiden ja videopalavereiden yleistyessä. Aika on näyttänyt, että osa ihmisistä on kokenut muutoksen positiivisena, mutta osa taas ei pysty keskittymään työntekoon omassa kodissaan.

Tarve joustaville etätyö- ja kokoustiloille on kasvanut

Hyvinkään keskustaankin, osoitteeseen Uudenmaankatu 5-9, on perustettu uusi, viihtyisä työskentelytila, kun Rentto muutti yhden Hyvinkään keskustassa sijaitsevista toimitiloistaan Kokouskeskus Onniksi.
 
Kokouskeskus Onni on paikka kaikille niille, jotka etsivät etätyöskentely- tai kokoustilaa hyvällä sijainnilla viihtyisissä puitteissa. Etätyöpisteen voi vuokrata esimerkiksi kuukaudeksi tai kokoustilan puoleksi päiväksi. Kokoustiloista löytyy myös akustisesti ideaalinen tila videoiden ja webinaarien kuvaamiseen sekä podcastien ja ääniraitojen äänittämiseen. 
 
Tilat koostuvat ylä- ja alakerrassa sijaitsevista erilaisista kokonaisuuksista, joissa etätyönteko sujuu esimerkiksi silloin, kun kotitoimisto on osoittautunut tehottomaksi työympäristöksi tai kun palaverin tarve yllättää. Sijainti Hyvinkään Rautatieaseman läheisyydessä tarjoaa hyvät puitteet kauempaakin matkustaville osallistujille. 
 
Kokouskeskus Onnissa sijaitsee vuokrattavia etätyöpisteitä, joiden vuokralaisena käytössäsi ovat mm. sähköpöytä, tuoli, langaton internetyhteys, tulostin/skanneri ja yhteiset taukotilat.
 
Videokokoukset hoituvat Smartblock-minikabinetissa, jonne mahtuu neljä henkilöä fyysisesti, mutta rajaton määrä osallistujia erinomaisten videoneuvotteluvarusteiden ansiosta. 
 
onni kokouskeskus

Virustartuntojen riski minimoitu Genanon ilmanpuhdistimilla

Virustartuntojen minimoimiseksi tilaan on asennettu Genanon ilmanpuhdistimet, jotka on alunperin suunniteltu sairaaloiden ilmanpuhdistukseen, mutta jotka ovat nykyisin käytössä myös toimistoissa, kouluissa, kaupoissa ja muissa paikoissa, joissa ihmiset kokoontuvat. Sen ainutlaatuinen viruksia tuhoava kotimainen, patentoitu teknologia kierrättää sisäilmaa itsensä läpi, puhdistaen ilman prosessin aikana 99,999% tarkkuudella pienhiukkasista ja mikrobeista, kuten viruksista ja bakteereista. 
 

Miten Kokouskeskus Onnin tiloja voi vuokrata?

Toteutamme palvelun yhdessä Tahko Pesis -yrityspalveluiden kanssa, jonka toimisto sijaitsee samassa osoitteessa (Uudenmaankatu 5-9). 

Tarvitsetko etätyöpistettä tai tilaa esimerkiksi hallituksen kokoukselle, taloyhtiön kokoukselle, tapahtumalle tai seminaarille?

 

Ota yhteyttä: 

Miika Rantatorikka
045 676 6923
miika.rantatorikka@hyvinkaantahko.fi

Uudenmaankatu 5-9

05800 Hyvinkää

 

Lisätietoa Kokouskeskus Onnin etätyö- ja kokousratkaisuista löydät tästä linkistä.

 
onni kokouskeskus hyvinkää
 
kokouskeskus onni sisältä