Isännöinti ILO erottuu edukseen positiivisuudellaan

 

Onnittelut Isännöinti ILO Oy:lle PRH:n kuukauden tavaramerkki -ansiosta!

Olemme ylpeitä voidessamme onnitella asiakastamme, Isännöinti ILOa, PRH:n kuukauden tavaramerkki -tunnustuksen saamisesta. ILOn kuviomerkki valittiin sillä perusteella, että se erottuu positiivisuudellaan alan muista tavaramerkeistä. Merkki on helposti tunnistettava ja se välittää vahvasti ILOn arvoja kuten hyvää palvelua, luottamusta ja avoimuutta.

Isännöinti ILO Oy sai nimensä, kun se nimipyörittelyn yhteydessä pulpahti esiin yrityksen palvelukonseptista ja tuntui heti oikealta. Isännöitsijä ja yrittäjä Päivi Viljamaa-Helkiö kertoo, että sekä nimen että logon haluttiin olevan lyhyt ja ytimekäs, aikaa kestävä ja toimialaa kuvaava. Yrityksen selvä enemmistö koostuu naisista, joten merkkiin haluttiin myös ripaus naisellisuutta – tätä kautta väriksi valikoitui punainen.

 

ilo-logo

Saman katon alla vuokranantajan kanssa

Isännöinti ILO on pitkäaikainen Rentton vuokralainen Wanha Verstas -nimisessä kiinteistössä, joka sijaitsee aktiivisella Hyvinkään Sahanmäen teollisuusalueella. Yrityksen tilat toisessa kerroksessa vastaavat yrityksen tarpeita. Wanhan Verstaan monipuoliset kokoustilat on myös ILOn asiakkaiden käytettävissä.

 

Myös Rentton pääkonttori sijaitsee Wanhan Verstaan toisessa kerroksessa, eli vuokralaiset ja vuokranantaja ovat päässet tutustumaan vuosien varrella myös henkilökohtaisesti. Yhteinen keittiö ja kahvitaukotilat ovat mukavan yhteisöllinen tapa jakaa arkea saman katon alla.

"Muutimme tänne Wanhalle Verstaalle reilu 4 vuotta sitten. Täällä on mukava tunnelma ja rentoa, mutta asiallista meininkiä vuokralaisen ja vuokranantajan kesken. Tilat palvelevat ILOa erinomaisesti ja asioiden hoitaminen on helppoa, ja sehän on aina plussaaIsännöinti ILO Oy:n perustamisesta tulee kuluneeksi joulukuussa 10 vuotta, joten PRH:n valinta kuukauden tavaramerkiksi tuntuu oikein mukavalta", iloitsee Viljamaa-Helkiö. 

Lisätietoa Isännöinti ILO Oy:sta: 
https://isannointi-ilo.fi/ 

Lähde: PRH:n uutinen ILO:n kuviomerkin voitosta:
https://yritysvoimala.fi/prhn-elokuun-tavaramerkki-ilo-kuviomerkki/

Wanha Verstas: 
https://www.rentto.fi/toimitilat/niinistonkatu-12