Rentto Laurean avainkumppaniksi: Haluamme osaltamme auttaa nuoria eteenpäin työ­elä­mäs­sä

 

Rentto Oy on Laurean uusi avainkumppani. Kiintöistöhallintaan keskittynyt yritysryhmä toivoo uusia tuulia kumppanuudelta.

Rentto-konserni on sekä kotimaassa että kansainvälisesti toimiva kiinteistöhallintaan keskittynyt yritysryhmä. Hyvinkääläinen Rentto Oy on kiinteistösijoitusyhtiö, joka omistaa, ylläpitää, jalostaa ja vuokraa tuotanto-, toimisto- ja työtiloja. Palveluksessamme on joukko kiinteistöalan ammattilaisia, joiden tehtävänä on kiinteistöjen hallinta, ylläpito sekä niiden pitkän tähtäimen kehittäminen.

 

Rentto Oy:n edustajat ja Laurean rehtori tapasivat avainkumppanuuden merkeissä maaliskuussa Leppävaaran kampuksella.

 

Avainkumppaniksi Rentto lähti halusta auttaa nuoria pääsemään eteenpäin työelämässä ja toimia ympäristössä, jossa voidaan tarjota harjoittelupaikkoja.

 

"Meillä on myös erilaisia projektitarpeita joissa Laurea opiskelijoineen voi meitä auttaa, niin syntyi mainio match", sanoo Rentto Oy:n kiinteistöjohtaja Mika Nurminen.

 

Toiveet avainkumppanuudesta Rentto Oy:llä on jatkossakin löytää uusia harjoittelijoita ja tarjolla oleviin tehtäviin sekä markkinoinnin projekteihin joissa opiskelijaryhmien kanssa voidaan tehdä yhteistyötä.

 

"Avainkumppanuus merkitsee uusi tuulia työyhteisöömme ja niin sanottua ulkopuolista näkemystä kulloisiinkin kysymyksiin ja selvityksiin", tiivistää Nurminen.

 

Yhteistyö Rentton ja Laurean välillä on jo alkanut esimerkiksi harjoittelujen ja tulevien projektien myötä.

 

Kuva: Alarivi vasemmalta katsoen Mika Nurminen, Rentto Oy:n kiinteistöjohtaja, Irene Väkevä-Harjula, aluepalvelupäällikkö Laurea ja Jouni Koski, Laurean rehtori. Takarivissä vasemmalta katsoen Mikko Harju, Laurea, Eeva Vanhataloja, Rentto Oy:n myyntipäällikö ja Pyry Airaksinen, Laurea.