Elokuu oli asiakastapahtumien kulta-aikaa – kulttuurikokemuksia yhdessä Red Carpetin kanssa!

Rentto järjestää säännöllisesti asiakastapahtumia, joiden tarkoituksena on kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tuomalla pieniä ilon pilkahduksia ja unohtumattomia elämyksiä arjen keskelle. Tapahtumat painottuvat yleensä elokuulle, kun lomat ovat ohi, päivät vielä aurinkoisia ja yhteistyökumppani Red Carpetin festaripöhinä huipussaan!

Rennot afterit Kulttuuriterassilla

Ensimmäinen elokuun tapahtumista oli aurinkoisen torstainen Rentto-ilta, joka järjestettiin perinteisen tapaan Hyvinkään keskustassa Kulttuuriterassilla. Iltaan kuului muun muassa Rentton synttärivuoden kunniaksi räätälöityjä Rentto 85 -cocktaileja ja tietovisailua. Illan kohokohta oli, kun vieraat pääsivät nauttimaan livemusiikista paikallisen The Honey Ballsin tahtiin.

Rentto-ilta oli kaikille avoin terassi-ilta, jotta kaikki saavat tuoda mukanaan kaverit ja perheensäkin. Myös karvaiset ystävät (esimerkiksi koirat) ovat tervetulleita Kulttuuriterassille!

Juhlaelokuvanäytöksessä kaivettiin kultaa ja juostiin pakoon natseilta Lapin maisemissa

Toinen tapahtuma oli Sisu-elokuvan juhlanäytös Red Carpet -festareiden yhteydessä. Elokuvanäytös järjestettiin Hyvinkääsalissa, ja paikalle oli kutsuttu Rentton asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Elokuvanäytöksen jälkeen vieraat pääsivät juttelemaan elokuvan ohjaajan Jalmari Helanderin kanssa elokuvan tekemisestä.

 

Molemmat tapahtumat onnistuivat erinomaisesti, josta kiitos kuuluu asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja järjestäjille. Tapahtumat olivat myös oiva mahdollisuus vieraille verkostoitua muiden yritysten edustajien kanssa.

”Aina välillä on mukava järjestää jotain mukavaa asiakkaille ja kumppaneille, varsinkin kun ihmisiä tulee niin paljon paikalle! Kiitokset siis kaikille osallistujille!”, toteaa Rentton myyntipäällikkö Eeva Vanhatalo. 

 

---

 

Tutustu Kokouskeskus Onniin, jossa voi järjestää asiakastapahtumia, koulutuksia, seminaareja ja kokouksia jopa 35 hengelle: www.rentto.fi/kokouskeskus-onni