18.6.2018 Rentto Oy:n historiallisesti merkittävien kohteiden määrä kasvoi

Uusimpia omistukseemme siirtyneitä kohteita on vuonna 1936 rakennettu funktionalismia edustava rakennus Hyvinkään keskustassa. Rakennus on tänä päivänä Hyvinkään Musiikkiopisto, ja se rakennettiin alun perin Kansallisosakepankin toimitaloksi. Mielenkiintoisena yksityiskohtana todettakoon, että Rentton perhe on asunut kyseisessä rakennuksessa aloittaessaan yritystoimintaa Wanhalla kenkätehtaalla vuonna 1938.

 

 

13.6.2018 Tuemme jalkinealan koulutusta

Rentto-konsernin 80-vuotisjuhlalahjoitukset on suunnattu kokonaisuudessaan jalkinealan koulutusohjelmassa (muotoilun artenomi, jalkinealan opintopolku) ansioituneille opiskelijoille. Käytännössä lahjoituksen kohdistamisesta vastaa Hämeen ammattikorkeakoulu. Parhaat kiitoksemme!

14.5.2018  Rentto-konsernin 80-vuotisjuhlia vietettiin Wanhalla Kenkätehtaalla Suutarinkadulla 11.5.

Kaikille avoin juhlatilaisuus alkoi Kenkätehtaan pihalta, jossa paljastettiin kenkäteollisuuden kunniaksi tehty veistos, Jälki. Veistoksen toteutti hyvinkääläinen kuvataiteilija ja kuvanveistäjä Tiina Torkkeli. Juhlapuhujina toimivat tekstiiliteollisuudessa arvostetun uran tehnyt Reijo Selin sekä suunnittelijana kenkätehtaalla vuosina 1984-1990 työskennellyt jalkinealan ammattilainen Merianne Nebo. Juhlan musiikista vastasi Hyvinkäänkylän puhallinorkesteri Jukka Palosen johdolla. Kenkätehtaan Antura-saliin oli lisäksi koottuna pieni kenkätehtaan historiaa valottava näyttely. Juhlavierainamme nähtiin ilahduttavan paljon myös kenkätehtaalla aikanaan työskennelleitä henkilöitä. Kiitämme lämpimästi kaikkia juhlassamme mukana olleita!

 

Aamupostin jutun juhlastamme voit lukea täältä.

 

 

 

15.3.2018 Tuemme vähävaraisten lasten ja nuorten mahdollisuuksia liikunta- ja musiikkiharrastuksiin

Yhtiön 10-vuotisjuhlalahjoitukset on suunnattu kokonaisuudessaan hyvinkääläisten vähävaraisten lasten ja nuorten musiikki- ja liikuntaharrastusten tukemiseen. Käytännössä lahjoitusten ohjaamisesta käyttäjille vastaavat Hyvinkään musiikkiopisto ja Hyvinkään seurakunnan diakoniatyö. Lämmin kiitoksemme!

 

23.2.2018 Näkyviä jälkiä Hyvinkäällä

Rentto on merkittävä osa hyvinkääläistä teollisuushistoriaa. Toiminta on jatkunut tänä vuonna 80 vuotta ja tämä näkyy myös Niinistönkadun toimipisteemme seinällä.

 

 

20.12.2017 Ensimmäinen suun terveydenhuollon sotekokeilu tapahtuu Rentto Oy:n kiinteistössä

Suomen ensimmäinen suun terveydenhuollon sotekokeilu on alkanut Keski-Uudellamaalla. Kiinteistössämme toimiva Hyvinkään kaupungin keskushammashoitola on yksi mukana olevista toimipaikoista. Katso lisätietoja uutislähetyksen muodossa täältä.

11.12.2017 Musiikin juhlaa ja liikunnan riemua menneenä viikonloppuna

Rentto Oy:n toimialajohto ja markkinointi pääsivät nauttimaan 8.12. Hyvinkääsalissa järjestetystä Hyvinkään musiikkiopiston  60-vuotisjuhlakonsertista. Saimme kuullaa Musiikkiopiston eri ikäisten oppilaiden taitavia esityksiä. Konsertti huipentui Musiikkiopiston noin 200 oppilaan sekä heidän opettajiensa lennokkaaseen yhteisesitykseen nimeltä ”Marskin saapas”. Seuravana päivänä vuorossa oli Suutarinkadun Rentto-hallissa järjestetty tapahtumapäivä, jossa tarjolla oli lukuisia aktiviteettimahdollisuuksia Youmoven, Pole Fit Factoryn ja Fit24:n mahdollistamana. Tapahtumapäivässä oli mahdollista myös keskustella uudesta, syksyllä 2020 avattavasta monitoimihallista Rentto Oy:n edustajien kanssa sekä nähdä uuden hallin luonnoksia. Tiedotamme vastaavista tapahtumista myös tulevaisuudessa verkkosivuillamme ja paikallismediassa.

 

17.11.2017 Yhtiön 10-vuotisjuhlissa suunnattiin katse tulevaan

Rentto Oy:n 10-vuotistaivalta juhlittiin 16.11. Villatehtaalla. Vieraana juhlissa oli yhteistyötahoja ja sidosryhmiä. Tilaisuudessa esiteltiin toimialajohtaja Mika Nurmisen johdolla yhtiön suunnitelma 20-kerroksisen tornitalon rakentamisesta Hangonsillan alueelle. Aamupostin Petri Lyy kirjoitti aiheesta täällä.

 

31.5.2017 Olemme mukana kehittämässä Riihimäen Mattilanpellon yritysaluetta

RTOY:n ja H.G.Paloheimo Oy:n kanssa toteutettavalla yhteishankkeella monipuolistamme alueen palvelutarjontaa. Lue tiedote aiheesta täältä

30.5.2017 Monitoimihallihankkeemme palautettiin valtuuston toimesta uudelleen valmisteluun

Hyvinkään kaupunginvaltuusto kävi vilkasta keskustelua Hangonsillan alueelle kaavailemistamme kehityshankkeista maanantaina 29.5. järjestetyssä kokouksessaan. Keskustelun sekä äänestyksen lopputulemana valtuusto palautti valmisteluun esisopimuspaketin, joka käsitti musiikkiopiston kiinteistön oston sekä monitoimihallin rakennuttamisen Rentto Oy:n toimesta. Keskustelu alueen kehittämisestä erilaisine hankkeineen siis jatkuu.

16.5.2017 Visionamme on entistä vetovoimaisempi Hyvinkää

Maanantain Aamupostissa uutisoitiin jälleen suunnitelmistamme koskien uutta Hangonsillan monitoimihallia ja sen myötä tapahtuvaa alueen kehitystä. Kurkkaa juttu täältä.

3.3.2017 Liikunnan riemua monitoimihallissa

2.3.2017 ilmestyneessä Aamupostissa kerrotaan uusista ideoistamme: suunnittelemme Hangonsiltaan monitoimihallia, joka ilahduttaisi sekä urheilu- että kulttuuriväkeä. Lue lisää täältä.

28.2.2017 Rentto Oy – ylpeästi hyvinkääläinen

Niinistönkadun toimipisteemme seinää koristavat nyt kymmenmetriset lakanat, joista yhdessä toistuu Hyvinkää 100 -teema. Rentto Oy:llä on pitkä historia Hyvinkäällä ja me renttolaiset olemme ylpeitä yrityksen juurista.

 

 

2.1.2017  Uusi kohteemme: Nykyaikainen toimistokiinteistö keskeisellä paikalla Malmia

Vahvistimme vuokrakohdetarjontaamme Helsingissä! Uusi kohteemme Helsingissä on 2001 rakennettu toimistokiinteistö, joka käsittää 2700 m² viihtyisää toimisto- ja avokonttoritilaa viidessä kerroksessa.  Sijainti on Malmin Kauppatiellä erinomaisten kulkuyhteyksien keskellä.

 

 

5.12.2016  SM-Komponentit ja Genano muuttivat Niinistönkadulle

Rentto Groupiin kuuluva SM-Komponentit ja tytäryhtiö Genanon varastotoiminnot siirrettiin joulukuun alussa Hyvinkäälle. Sekä SM-Komponenttien toimipiste että Genanon varasto sijaitsevat nyt Niinistönkadulla Rentto Oy:n toimipisteen naapurustossa. Genanon pääkonttori sijaitsee edelleen Espoossa.

4.2.2016  Rentto Oy osti Huhtamäki Oyj:n käyttämän tehdas- ja varastokiinteistön

NREP:in Nordic Strategies Fund I on myynyt Hämeenlinnassa sijaitsevan tehdas- ja varastokiinteistön Rentto Oy:lle. Kauppa on vuonna 2014 perustetun rahaston toinen irtautuminen. Myyty kokonaisuus sijaitsee Hämeenlinnan Käikälässä ja on kooltaan noin 35 000 neliömetriä. Kiinteistöt hankittiin toukokuussa 2014 Huhtamäki Oyj:ltä osana sale-and-leaseback -järjestelyä, johon kuului myös viereisellä tontilla sijaitseva moderni logistiikkakeskus. Logistiikkakeskus jää Nordic Strategies Fund I -rahaston omistukseen. Hankittu tehdas- ja varastokiinteistö vuokralaisineen tukevat hyvin kasvustrategiaamme Helsinki–Tampere -kasvukäytävällä ja kaupan myötä laajennamme toimintaamme ensimmäistä kertaa myös Hämeenlinnaan.