7.9.2018 - Riihimäen Autotalossa avajaistunnelmaa viikolla 37

Yhteishankkeemme Riihimäen Mattilanpellon yritysalueella huipentui Riihimäen Autotalon valmistumiseen kuluvan vuoden keväällä. Tilojen pääkäyttäjä on Fixus Center Riihimäki, jossa vietetään avajaisia 10.9. alkavalla viikolla.

Lue lisää

4.9.2018 - Renttolaiset Punaisella matolla

Rentto Oy:n edustajat nauttivat suomalaisen elokuvan festivaali Red Carpetista niin Gaalassa kuin konserteissakin.

Lue lisää

18.6.2018 - Rentto Oy:n historiallisesti merkittävien kohteiden määrä kasvoi

Uusimpia omistukseemme siirtyneitä kohteita on vuonna 1936 rakennettu funktionalismia edustava rakennus Hyvinkään keskustassa. Rakennus on tänä päivänä Hyvinkään Musiikkiopisto, ja se rakennettiin alun perin Kansallisosakepankin toimitaloksi.

Lue lisää

13.6.2018 - Tuemme jalkinealan koulutusta

Rentto-konsernin 80-vuotisjuhlalahjoitukset on suunnattu kokonaisuudessaan jalkinealan koulutusohjelmassa (muotoilun artenomi, jalkinealan opintopolku) ansioituneille opiskelijoille. Käytännössä lahjoituksen kohdistamisesta vastaa Hämeen ammattikorkeakoulu. Parhaat kiitoksemme!

Lue lisää

14.5.2018 - Rentto-konsernin 80-vuotisjuhlia vietettiin Wanhalla Kenkätehtaalla Suutarinkadulla 11.5.

Kaikille avoin juhlatilaisuus alkoi Kenkätehtaan pihalta, jossa paljastettiin kenkäteollisuuden kunniaksi tehty veistos, Jälki. Veistoksen toteutti hyvinkääläinen kuvataiteilija ja kuvanveistäjä Tiina Torkkeli.

Lue lisää

15.3.2018 - Tuemme vähävaraisten lasten ja nuorten mahdollisuuksia liikunta- ja musiikkiharrastuksiin

Yhtiön 10-vuotisjuhlalahjoitukset on suunnattu kokonaisuudessaan hyvinkääläisten vähävaraisten lasten ja nuorten musiikki- ja liikuntaharrastusten tukemiseen. Käytännössä lahjoitusten ohjaamisesta käyttäjille vastaavat Hyvinkään musiikkiopisto ja Hyvinkään seurakunnan diakoniatyö. Lämmin kiitoksemme!

Lue lisää

23.2.2018 - Näkyviä jälkiä Hyvinkäällä

Rentto on merkittävä osa hyvinkääläistä teollisuushistoriaa. Toiminta on jatkunut tänä vuonna 80 vuotta ja tämä näkyy myös Niinistönkadun toimipisteemme seinällä.

Lue lisää

Uutisarkisto

2017
2016