Rentto rekrytoi – oletko etsimämme kiinteistökehitysjohtaja?

31.1.2020

Hyvinkääläinen Rentto-konserni on vakavarainen kotimaassa ja kansainvälisesti toimiva teknologiaan ja kiinteistöhallintaan keskittyvä yritysryhmä, jonka liikevaihto on n. 15 Me ja vahva tase n. 70 Me. Konsernin kiinteistömassaa hallinnoiva Rentto Oy omistaa, ylläpitää, jalostaa ja vuokraa tuotanto-, toimisto- ja asuintiloja, joiden yhteispinta-ala on yli 100 000 neliötä. Rentto Oy tarjoaa joustavasti toimitiloja yrityksille, joko nykyisistä, valmiina olevista tiloista tai rakennuttamalla omistamilleen tonteille uusia toimitiloja.

Rentto Oy on aloittamassa n. 50 milj. euron hankkeet Hyvinkäällä. Hyvinkään hanke pitää sisällään keskustaan, kenkätehtaan alueelle, syntyvän liike -, kulttuuri – ja urheilutoimintaa sisältävän Areena korttelin sekä asuin- ja liikerakennusten kaupunkikortteli Onnin. Arvioitu kokonaisuus on reilu 25 000 kem2. Tämän lisäksi Riihimäelle rakennetaan asuinkerrostalo As Oy Maisterin Helmi kooltaan n. 1700 kem2.

Vahvan kasvun tueksi haemme nyt Hyvinkäälle

Kiinteistökehitysjohtajaa

Tässä tehtävässä tulet sekä vetämään rakennuttamishankkeita että kartoittamaan uusia mahdollisuuksia. Otat kokonaisvastuun käsillä olevista hankkeista ja huolehdit yhteispelin sujuvuudesta hankkeeseen osallistuvien sidosryhmien välillä. Pidät langat käsissä kiinteistökehityksen, suunnittelun, rakennuttamisen sekä rakentamisen valvonnan osalta. Työskentelet itsenäisesti, mutta läheisessä yhteistyössä muun johtoryhmän kanssa. Pääset myös rakentamaan oman tiimisi. Raportoit hallituksen puheenjohtajalle.
Toivomme sinulta alan koulutusta, kokemusta kiinteistösijoittamisesta, tonttihankinnasta, kaavoittamisesta, suunnittelun ohjauksesta, urakkakilpailutuksesta ja rakennusyhtiöiden kanssa toimimisesta. Sinulla on hyvät verkostot ja luot vaivattomasti uusia kontakteja. Olet aktiivinen ja tavoitteellinen alan osaaja, joka on valmis itsekin kehittymään kiinteistö- ja asuntomarkkinoiden kehittymisen myötä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, laaja-alaisen ja kehittyvän tehtävän vakavaraisessa ja dynaamisessa kasvuyrityksessä. Toimimme ketterästi ja avoimesti matalalla organisaatiorakenteella. Perheyhtiömme arvot perustuvat luottamukseen, avoimuuteen, pitkäjänteisyyteen ja kestävään kehitykseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477.

Tule osaksi kasvunnälkäistä joukkoamme, jossa tekemiseesi luotetaan!

Laita hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 12.2.2020 mennessä personnel.fi -sivujen kautta: https://ats.talentadore.com/apply/Kiinteist%C3%B6kehitysjohtaja/ZLgbd8