20.12.2017 - Ensimmäinen suun terveydenhuollon sotekokeilu tapahtuu Rentto Oy:n kiinteistössä

Suomen ensimmäinen suun terveydenhuollon sotekokeilu on alkanut Keski-Uudellamaalla. Kiinteistössämme toimiva Hyvinkään kaupungin keskushammashoitola on yksi mukana olevista toimipaikoista. Katso lisätietoja uutislähetyksen muodossa täältä.

Lue lisää

11.12.2017 - Musiikin juhlaa ja liikunnan riemua menneenä viikonloppuna

Rentto Oy:n toimialajohto ja markkinointi pääsivät nauttimaan 8.12. Hyvinkääsalissa järjestetystä Hyvinkään musiikkiopiston  60-vuotisjuhlakonsertista. Saimme kuullaa Musiikkiopiston eri ikäisten oppilaiden taitavia esityksiä. Konsertti huipentui Musiikkiopiston noin 200 oppilaan sekä heidän opettajiensa lennokkaaseen yhteisesitykseen nimeltä ”Marskin saapas”. Seuravana päivänä vuorossa oli Suutarinkadun Rentto-hallissa järjestetty tapahtumapäivä, jossa tarjolla oli lukuisia aktiviteettimahdollisuuksia Youmoven, Pole Fit Factoryn ja Fit24:n mahdollistamana. Tapahtumapäivässä oli mahdollista myös keskustella uudesta, syksyllä 2020 avattavasta monitoimihallista Rentto Oy:n edustajien kanssa sekä nähdä uuden hallin luonnoksia. Tiedotamme vastaavista tapahtumista myös tulevaisuudessa verkkosivuillamme ja paikallismediassa.

Lue lisää

17.11.2017 - Yhtiön 10-vuotisjuhlissa suunnattiin katse tulevaan

Rentto Oy:n 10-vuotistaivalta juhlittiin 16.11. Villatehtaalla. Vieraana juhlissa oli yhteistyötahoja ja sidosryhmiä. Tilaisuudessa esiteltiin toimialajohtaja Mika Nurmisen johdolla yhtiön suunnitelma 20-kerroksisen tornitalon rakentamisesta Hangonsillan alueelle. Aamupostin Petri Lyy kirjoitti aiheesta täällä.

Lue lisää

31.5.2017 - Olemme mukana kehittämässä Riihimäen Mattilanpellon yritysaluetta

RTOY:n ja H.G.Paloheimo Oy:n kanssa toteutettavalla yhteishankkeella monipuolistamme alueen palvelutarjontaa. Lue tiedote aiheesta täältä

Lue lisää

30.5.2017 - Monitoimihallihankkeemme palautettiin valtuuston toimesta uudelleen valmisteluun

Hyvinkään kaupunginvaltuusto kävi vilkasta keskustelua Hangonsillan alueelle kaavailemistamme kehityshankkeista maanantaina 29.5. järjestetyssä kokouksessaan. Keskustelun sekä äänestyksen lopputulemana valtuusto palautti valmisteluun esisopimuspaketin, joka käsitti musiikkiopiston kiinteistön oston sekä monitoimihallin rakennuttamisen Rentto Oy:n toimesta. Keskustelu alueen kehittämisestä erilaisine hankkeineen siis jatkuu.

Lue lisää

16.5.2017 - Visionamme on entistä vetovoimaisempi Hyvinkää

Maanantain Aamupostissa uutisoitiin jälleen suunnitelmistamme koskien uutta Hangonsillan monitoimihallia ja sen myötä tapahtuvaa alueen kehitystä. Kurkkaa juttu täältä.

Lue lisää

3.3.2017 - Liikunnan riemua monitoimihallissa

2.3.2017 ilmestyneessä Aamupostissa kerrotaan uusista ideoistamme: suunnittelemme Hangonsiltaan monitoimihallia, joka ilahduttaisi sekä urheilu- että kulttuuriväkeä. Lue lisää täältä.

Lue lisää

28.2.2017 - Rentto Oy – ylpeästi hyvinkääläinen

Niinistönkadun toimipisteemme seinää koristavat nyt kymmenmetriset lakanat, joista yhdessä toistuu Hyvinkää 100 -teema. Rentto Oy:llä on pitkä historia Hyvinkäällä ja me renttolaiset olemme ylpeitä yrityksen juurista.

Lue lisää

2.1.2017 - Uusi kohteemme: Nykyaikainen toimistokiinteistö keskeisellä paikalla Malmia

Vahvistimme vuokrakohdetarjontaamme Helsingissä! Uusi kohteemme Helsingissä on 2001 rakennettu toimistokiinteistö, joka käsittää 2700 m² viihtyisää toimisto- ja avokonttoritilaa viidessä kerroksessa.  Sijainti on Malmin Kauppatiellä erinomaisten kulkuyhteyksien keskellä.

Lue lisää

Uutisarkisto

2017
2016