Virtuaalistailaus: lounge Virtuaalistailaus: lounge-tila Virtuaalistailaus: Tähtäinkuja aula Virtuaalistailaus: alakerran aulatila Virtuaalistailaus: alakerran konferenssitila Virtuaalistailaus: yläkerran avotoimistotila Ilmakuva Tähtäinkuja 9 tähtäinkuja vantaa rentto Vantaa Aviapolis showroom-tilaa Tähtäinkuja toimitilaa Logistiikkatila aviapolis Tähtäinkuja hallitilaa Logistiikatilaa vuokrattavana Vantaa Toimistohuoneita Tähtäinkuja sauna Tähtäinkuja avokonttoritilaa aviapolis valoisaa toimitilaa tähtäinkuja vantaa aviapolis

Logistiikkatilaa Aviapoliksen logistiikkakeskittymässä

Tähtäinkuja 9, Vantaa (Aviapolis)

Pinta-ala

300-2500 m²

Tutustu kohteeseen virtuaalisesti aivan kuin olisit itse paikan päällä – löydät tämä kohteen virtuaalisesti sisustettuna kuvagallerian kuvista ja skrollaamalla alaspäin!

Toimivaa logistiikkatilaa, jonka yhteydessä myös monipuoliset toimisto-, koulutus- ja edustustilat sekä avara showroom.

Tähtäinkujalla on toimistotilaa yhteensä noin 1500 m² ja logistiikkatilaa n. 1000 m².

Toimisto-osan tilat jakautuvat kahteen kerrokseen: ensimmäisestä löytyy koulutus- ja kokoustilaa, toisesta muunneltavaa avo- ja huonetilaa.

Tiloissa on kaikki esim. maahantuontiyrityksen tarpeisiin:
-varasto
-toimisto
-näyttelytila tuotelanseerauksiin
-koulutustila asiakkaille

Erinomainen sijainti Vantaan Aviapoliksen logistiikkakeskittymässä ja keskeisellä paikalla lähellä lentoasemaa. Kehä III:n liittymä sijaitsee kohteen välittömässä läheisyydessä, ja kävelymatkaa Aviapoliksen asemalle on alle 1,5 kilometriä. Matkaa Helsingin keskustaan on noin 20 km ja Vuosaaren satama on saavutettavissa autolla 15 minuutissa. Laaja asfaltoitu piha-alue mahdollistaa helpon liikennöinnin myös rekoilla sekä riittävän tilan lastaus- ja purkutoimille.

Logistiikkahallin vapaa korkeus on 8 metriä, lattian kantavuus 2000 kg/m² ja nosto-ovien koko 3 x 3 m. Hallissa on kaksi nosto-ovea ja kolme lastaustaskua.

Tällä hetkellä kiinteistöllä on n. 30 autopaikkaa.

Eeva Vanhatalo

Kiinteistöjen vuokraus

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Pohjapiirustus

Kartta