Riihimäen Autotalossa avajaistunnelmaa viikolla 37

H.G. Paloheimo Oy:n, Riihimäen tilat ja kehitys Oy:n ja Rentto Oy:n yhteishanke, Riihimäen Autotalo Mattilanpellon yritysalueella valmistui keväällä. Kiinteistön päävuokralainen on Fixus Center Riihimäki. Samassa kiinteistössä pääset lisäksi nauttimaan kahvila-ravintola Helkutin kehutuista tarjoiluista. 

Autovaraosa Fixus Oy:n toimitusjohtaja Jim Eriksson on tyytyväinen Riihimäen Autotaloon liikepaikkana. Tällä hetkellä Riihimäen Fixus Center työllistää kahdeksan henkilöä ja tilojen puolesta on mahdollisuus kasvuun. Fixuksen käytössä ovat isot tilat niin myymälä- ja korjaamotoiminnalle kuin varastollekin. Erikssonin mukaan toiminnan ajatuksena onkin ”mennä varasto edellä” – asiakkaan tarvitsema tuote tai varaosa pyritään toimittamaan lähtökohtaisesti heti. 

Kuluttajien lisäksi Fixus Center Riihimäki haluaa palvella myös alueen muita korjaamoita ja tehostaa varaosamyynnillään myös pienten korjaamoiden toimintaa. Se tuo aidosti lisäarvoa niin korjaamolle itselleen kuin loppuasiakkaallekin.

Fixus Center Riihimäki teki Erikssonin mukaan liikepaikkavalinnalla ”hypyn tuntemattomaan”. Toistaiseksi saatu palaute on ollut innostunutta ja kysyntää Fixus Centerin kaltaiselle konseptille on selvästi ollut. Alku on siis lupaava ja 10.9.2018 Riihimäen Fixus Centerissä pyörähtää käyntiin avajaisviikko tarjouksineen. Poikkea paikalle!