Hyvinkään 3D-kaupunkimalli on julkaistu – visuaalisuutta ja vuorovaikutusta

Hyvinkään kaupunki on osana kaupungin keskustan kehittämisen kärkihanketta tuottanut kolmiulotteisen kaupunkimallin, jonka kautta pääset tarkastelemaan sekä kaupungin että kiinteistökehitysyritysten julkaisemia 3D-suunnitelmia ja lisäksi keskustelemaan niistä palveluun liitetyn Facebook-sivun kautta. Kommentointi on mahdollista myös suoraan 3D-kapunkimallissa puhekuplatoiminnolla. Halutessasi voit myös ideoida Hyvinkään kaupunkikeskustan kehittämistä, sillä palvelun helppokäyttöisillä toiminnoilla voit tuottaa ja julkaista oman 3D-suunnitelmasi. Osallistava kaupunkimalli on kehitetty hallituksen digitaalisaation kärkihanketta toteuttavana Kiradigi-kehityshankkeena yhteistyössä teknologiayritysen Sova3D Oy:n ja TerraSolid Oy:n kanssa.

Rentto Oy:llä on ollut ilo olla mukana yhtenä hankkeen kolmesta yrityskumppanista. 3D-kaupunkimallissa esillä on ideasuunnitelmamme Hangonsillan alueen tornitalosta.  Tornitalo-suunnitelmalla haluamme astua ulos perusratkaisuista ja tuoda esiin ajatuksemme siitä, kuinka 2020-luvun Hyvinkää olisi entistäkin vetovoimaisempi. Tahtotilamme on tornitalon myötä tarjota tämän päivän asumismahdollisuuksia palveluiden keskiössä, houkuttelevalla Hyvinkäällä. 

Kiitämme lämpimästi kaikkia suunnitelmaamme kommentoineita henkilöitä ja tietysti Hyvinkään kaupunkia siitä, että olemme saaneet olla mukana tässä hienossa kehityshankkeessa.