ONNI on mahdollisuuksia täynnä

ONNI Kokouskeskus & Coworking tarjoaa monipuoliset ja muuntautuvat tilat moneen tarpeeseen – kokous- ja coworkingtilojen lisäksi tiloja voi käyttää myös yllättäviinkin tilanteisiin. Lue alta ONNI:n asiakkaan joogayrittäjä Henna Haapasen kokemukset ONNI:sta ja tule tutustumaan tiloihimme!

Kohti tasapainoista arkea: joogayrittäjä Henna Haapasen Tarina ONNI:n asiakkaana

Henna Haapanen on Joogit.fi-palvelun perustaja, joogaopettaja ja yrittäjä, joka pyörittää digitaalista joogapalvelua, joka tarjoaa laajan valikoiman harjoituksia ja kursseja. Hänen missionsa on edesauttaa kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia sekä edistää elinvoimaista arkea.

Mutta miten Henna päätyi käyttämään ONNI:a? Muutettuaan Helsingistä Hyvinkäälle rakkauden perässä, Haapanen huomasi tarpeen löytää uusi tila joogavideoiden kuvaamiseen. Kotona ei ollut sopivaa valoa eikä tilaa, joten ONNI tarjosi oivan ratkaisun: keskeinen sijainti ja valoisat tilat tekivät ONNIsta täydellisen paikan. Lisäksi yhteisöllisyys ja mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin olivat tärkeitä tekijöitä.

Entä mitä Henna on tykännyt ONNIsta? Keskeinen sijainti, valoisat tilat ja hyvä asiakaspalvelu ovat tehneet vaikutuksen. Hän korostaa myös tilojen muokattavuutta omiin tarpeisiin sekä hinta-laatusuhteen sopivuutta.

Haapanen on ehdottomasti hyötynyt ONNIsta toivotulla tavalla. ONNI tarjosi paikan kuvata joogavideoita ja samalla mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Hän kannustaakin muita poistumaan kotitoimistolta ja löytämään uuden työympäristön, joka tukee tasapainoista arkea.

 

Hennan terveiset uusille ja vanhoille ONNI:n käyttäjille

"Koska ONNIssa on myös hyvin tilaa liikkua, hyödyntäkää sitä ja pitäkää töiden välissä myös pientä jumppaa. ONNI on keskeisellä sijainnilla, nauttikaa sen valoisista tiloista ja tutustukaa uusiin ihmisiin. Pitäkää taukoja, liiku ja kutsu kavereita mukaan. Ja muistakaa, tasapainoinen arki on avain hyvinvointiin!"

 

Henna refecase kuva 1