Uusi salibandyhalli avattu Hyvinkään keskustaan – ONNI Areena tarjoaa puitteet virallisiin salibandypeleihin ja koululiikuntaan

 

Salibandyn sekä koululiikunnan olosuhteet paranivat Hyvinkäällä kertaheitolla, kun Rentton tiloihin avattiin syyskuussa uusi salibandyhalli. Hyvinkään ydinkeskustassa sijaitseva ONNI Areena mahdollistaa tilat niin koululiikunnalle kuin salibandyn harrastajillekin. Uusi kenttä tuo lisää kauan kaivattuja harjoitteluvuoroja ja mahdollistaa myös virallisten salibandypelien järjestämisen Hyvinkäällä.

YouMoven salibandyhalli tulee monipuolisesti hyvinkääläisten käyttöön

 

Uuden hallin toiminnasta vastaa tilan vuokralaisena jatkava YouMove. Tässä samassa Wanhan Kenkätehtaan kiinteistössä toimi aiemmin YouMoven sisäliikuntapuisto, jonka tilalle avattiin nyt salibandyhalli vastaamaan Hyvinkään liikuntatilojen tarpeeseen. 

 

”Monitoimiareenahankkeen viivästyttyä, halusimme ehdottomasti lähteä mahdollistamaan hallia, joka palvelee Hyvinkäällä salibandya sekä koululiikuntaa siihen saakka, kun uusi monitoimiareena valmistuu”, kertoo Rentto Oy:n kiinteistöjohtaja Mika Nurminen.

 

onni areena kenttä webres

Päivisin ONNI-Areena on varattu Hyvinkään kaupungin käyttöön. Areenan naapurissa sijaitsee lähes tuhannen oppilaan vastarakennettu lukio, jonka koululiikuntatilana se toimii. Lisäksi kaupunki voi varata sitä muiden lähialueen koulujen, päiväkotien sekä muiden liikuntaryhmien käyttöön. 

 

Iltaisin, viikonloppuisin ja koulujen lomaviikoilla salibandykenttä on vapaasti varattavissa kaikille. Seurat, yritykset sekä yksityishenkilöt voivat vuokrata kentälle yksittäisiä tunteja sekä vakiovuoroja.

Kansainvälisen Salibandyliiton hyväksymä salibandykenttä Hyvinkään keskustassa

 

Uudelle salibandykentälle oli suuri tarve Hyvinkäällä. Aiemmin virallisia pelejä voitiin järjestää vain siten, että Martinhallin parkettikentän päälle asennettiin pelien ajaksi siirtomatto. Harjoituksia taas on pidetty puulattialla sekä pienemmillä kentillä.

 

ONNI-Areenan uusi kenttä ja kaukalo täyttävät Kansainvälisen Salibandyliiton kriteerit. Kenttä on kooltaan 18 x 38 m ja alustana on samanlainen matto, jota käytetään SM-liigassakin. Nyt viralliset pelit onnistuvat uudessa hallissa ilman siirtomaton asennusta ja pois purkamista. Lisäksi harjoituksia pystytään järjestämään oikealla alustalla ja isolla kentällä. 

 

Halli sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla, aivan Hyvinkään ydinkeskustassa osoitteessa Suutarinkatu 2. Se on helposti saavutettavissa myös kauempaa tuleville, sillä rautatieasema on vain muutaman sadan metrin päässä. Tutustu uuteen ONNI-Areenaan paremmin YouMoven verkkosivuilla: youmove.fi.  

 

onni areena kentänlaita webres