Harjoittelijat kertovat millaista on olla töissä Renttolla

Rentto sai keväällä 2021 kaksi harjoittelijaa tuomaan tuoreita ideoita liiketoiminnan eri osa-alueille ja avustamaan päivittäisten, vaihtelevien työtehtävien kanssa. Hyvinkään ammattikorkeakoulu Laurean opiskelijat Matias Jukka ja Joanna Willström kertovat nyt videolla millaista Renttolla on olla töissä!  

Opettavaista ja vaihtelevaa 

Taloushallinnon harjoittelija Joanna Willström ja myynnin ja markkinoinnin harjoittelija Matias Jukka valmistuvat tradenomeiksi, mutta keräävät kokemusta työelämästä ennen valmistumistaan, muun muassa kiinteistösijoitusalalla Renttolla. Minkä harjoittelijat kokivat antoisimmaksi, opettavaisimmaksi? Entä hauskimmaksi? Miten elämä jatkuu harjoittelun jälkeen? Katso video tai lue haastattelu videon alapuolelta:

 

HubSpot Video

 

 

Tutustutaan Rentton harjoittelijoihin Matiakseen ja Joannaan

 

Kuka olet?

 

"Mä oon Matias Jukka, toisen vuoden tradenomiopiskelija tuosta Hyvinkään Laureasta. Olen lähes koko ikäni asunut Hyvinkäällä."

 

"Mä oon Joanna Willström ja mä asun Porvoossa ja tällä hetkellä mä opiskelen toista vuotta Laurean ammattikorkeakoulussa tässä Hyvinkään kampuksella ja opiskelen oikeustradenomipuolella."

 

Mitä teit harjoittelussa?

 

Joanna: "Renttolla mä olin taloushallinnon harjoittelijana ja mun pääasiallisena tehtävänä oli ostoreskontran hoitaminen ja siinä sivussa mä tein pienempiä projekteja kuten järjestelin vuokrasopimuksia tai vastaavaa."

 

Matias: "Tosiaan Renttolla harjoittelussa pääsin tekemään myynnin ja markkinoinnin tehtäviä, esimerkiksi isona osana oli koordinoida Kokouskeskus ja Coworking Onnin myyntiä ja markkinointia. Tämän lisäksi asiakassuhteiden hoitamista ja erilaisia asiakastapahtumia olen päässyt järjestämään ja organisoimaan. Sitten tämmöisiä perinteisiä harjoittelijahommia – kauppareissuja ja kaikkea kivaa."

 

Tutustu Kokouskeskus ja Coworking Onniin, missä tämäkin video on kuvattu!

 

Mikä harjoittelussa on ollut antoisinta?

 

Matias: "Opettavaisinta on ehdottomasti ollut se että pitää olla koko ajan valmis sopeutumaan tilanteisiin, että aina kaikki ei mene ihan niinkuin on suunniteltu ja sitten vaan pitää mukautua ja tehdä parhaansa. Ja mukavinta on ehdottomasti ollut sosiaalisen median kanavien päivittäminen ja somettaminen tässä työn aikana että se on ollut kivaa."

 

Ps: Seuraa Renttoa somessa: Instagramissa @coworkingonni, Facebookissa ja LinkedInissä.

 

Joanna: "Mun mielestä harjoittelussa ehkä opettavaisinta on ollut se että on päässyt näkemään työnantajan näkökulman tämmöisessä toimitilojen vuokrausasioissa jamukavinta on ollut tällainen ystävällinen ja rento työilmapiiri." 

 

Millainen paikka on Hyvinkää?

 

Joanna: "Täällä Hyvinkäällä on kyllä tosi kiva opiskella ja tää Hyvinkää on tosi semmoinen mukava ja kotoisa paikkakunta."

 

Matias: "Se on oikeastaan aika mukava, tää on mun mielestä just semmoinen sopivan kokoinen kaupunki että on jonkin verran actionia. mutta ei semmoista hirveää hulinaa koko aikaa. On myös rauhallista välillä, mikä on kans tärkeätä."

 

Mitä tapahtuu harjoittelun jälkeen?

 

Matias: No nyt tässä harjoittelun jälkeen mä oon jatkanut osa-aikaisena työntekijänä täällä Renttolla vieläkin. Hommat jatkuu oikeastaan samana kuin oli harjoittelussa, eli koordinoin edelleen tätä Kokouskeskus ja Coworking Onnin myyntiä ja markkinointia. Opiskelut jatkuu edelleen tässä ohella ja niitä on vielä vuosi edessä, jonka jälkeen... katotaan mitä sitten."

 

Joanna: "No harjoittelun jälkeen mä jatkan mun opintoja ja sitten mä jatkan myös mun työtehtäviä täällä Renttolla eli toimin edelleen samoissa hommissa kuin harjooittelussakin." 

 

Terveisiä tuleville Rentton harjoittelijoille:

 

Matias: "Jos kiinteistöala kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti tulla Renttolle. Täällä oppii siitä paljon."