5.12.2018 - Wanhalla kenkätehtaalla vietettiin Muistitalkoita

Tiistaina 4.12. Rentto Oy järjesti yhdessä Hyvinkään kaupunginmuseon kanssa Muistitalkoot Rentton entisen kenkätehtaan tiloissa. Paikalle saapui ilahduttavan monta kenkätehtaalla aikanaan työskennellyttä henkilöä. Muistitalkoissa jakaannuimme pienryhmiin keskustelemaan mm. työstä kenkätehtaassa, työyhteisöstä, työyhteisön ystävyyssuhteista ja harrastustoiminnasta sekä työn ja perheen yhdistämisestä. Keskustelut koottiin lopuksi yhteen kaikkien osallistujien kesken. Keskustelut tallennettiin museon kokoelmiin näyttelyitä ja tutkimusta varten. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille sekä Hyvinkään kaupunginmuseolle yhteistyöstä! 

Lue lisää

21.11.2018 - Muistitalkoot Rentton kenkätehtaalla työskennelleille

Järjestämme yhdessä Hyvinkään kaupunginmuseon kanssa Muistitalkoot Rentton Wanhalla kenkätehtaalla joulukuun alussa.

Lue lisää

25.9.2018 - Hyvinkään 3D-kaupunkimalli on julkaistu – visuaalisuutta ja vuorovaikutusta

Rentto Oy on ollut mukana kokeiluhankkeen kumppanina. Julkaistussa palvelussa pääset kommentoimaan meidän suunnitelmaamme ja halutessasi myös ideoimaan itse uutta.

Lue lisää

7.9.2018 - Riihimäen Autotalossa avajaistunnelmaa viikolla 37

Yhteishankkeemme Riihimäen Mattilanpellon yritysalueella huipentui Riihimäen Autotalon valmistumiseen kuluvan vuoden keväällä. Tilojen pääkäyttäjä on Fixus Center Riihimäki, jossa vietetään avajaisia 10.9. alkavalla viikolla.

Lue lisää

4.9.2018 - Renttolaiset Punaisella matolla

Rentto Oy:n edustajat nauttivat suomalaisen elokuvan festivaali Red Carpetista niin Gaalassa kuin konserteissakin.

Lue lisää

18.6.2018 - Rentto Oy:n historiallisesti merkittävien kohteiden määrä kasvoi

Uusimpia omistukseemme siirtyneitä kohteita on vuonna 1936 rakennettu funktionalismia edustava rakennus Hyvinkään keskustassa. Rakennus on tänä päivänä Hyvinkään Musiikkiopisto, ja se rakennettiin alun perin Kansallisosakepankin toimitaloksi.

Lue lisää

13.6.2018 - Tuemme jalkinealan koulutusta

Rentto-konsernin 80-vuotisjuhlalahjoitukset on suunnattu kokonaisuudessaan jalkinealan koulutusohjelmassa (muotoilun artenomi, jalkinealan opintopolku) ansioituneille opiskelijoille. Käytännössä lahjoituksen kohdistamisesta vastaa Hämeen ammattikorkeakoulu. Parhaat kiitoksemme!

Lue lisää

14.5.2018 - Rentto-konsernin 80-vuotisjuhlia vietettiin Wanhalla Kenkätehtaalla Suutarinkadulla 11.5.

Kaikille avointa juhlaa vietettiin monelle nostalgisessa ympäristössä, Rentton Wanhalla Kenkätehtaalla.

Lue lisää

15.3.2018 - Tuemme vähävaraisten lasten ja nuorten mahdollisuuksia liikunta- ja musiikkiharrastuksiin

Yhtiön 10-vuotisjuhlalahjoitukset on suunnattu kokonaisuudessaan hyvinkääläisten vähävaraisten lasten ja nuorten musiikki- ja liikuntaharrastusten tukemiseen. Käytännössä lahjoitusten ohjaamisesta käyttäjille vastaavat Hyvinkään musiikkiopisto ja Hyvinkään seurakunnan diakoniatyö. Lämmin kiitoksemme!

Lue lisää

23.2.2018 - Näkyviä jälkiä Hyvinkäällä

Rentto on merkittävä osa hyvinkääläistä teollisuushistoriaa. Toiminta on jatkunut tänä vuonna 80 vuotta ja tämä näkyy myös Niinistönkadun toimipisteemme seinällä.

Lue lisää

Uutisarkisto

2017
2016